Aktuelt

Viktig informasjon til deltagere i puljer med tidslos!

Nå har kapteinene i puljene lagt ut viktig informasjon som må leses før startskuddet går på lørdag. Les gjennom informasjonen som gjelder din gruppe. Håper du har fått trent bra, og at du gleder deg til lørdag like mye som vi gjør! Ønsker lykke til og god tur!

Til lagledere, kapteiner og sjåfører!

Møtet vil finne sted fredag 2. juni kl. 20.00 i Rådhuskvartalet, inngang fra Øvre Torv. Det er også viktig dere leser gjennom skrivet på denne siden.

Valle - Hovden, distansen for alle?

Ikke rukket å trene nok for 210km fra Kristiansand til Hovden? Hva med start kl. 11 i Valle, 55km sykling i rå natur, og afterbike på Hovden? Og jo, her kan du bruke el-sykkel!

Oppdatert Puljeoppsett 2023!

Her kommer det et oppdatert puljeoppsett for Color Line Tour 2023! Puljeoppsettet ligger også under "Starttider".

TOSK Gruppo Nero - laget med raskest målsetting i 2023!

TOSK Gruppo Nero stiller i 2023 til start for 6. gang i Color Line Tour. Laget har som mål å sykle på 5:09 i tillegg til å være det beste rene klubblaget. De stiller med solid gjeng på start, og klubbrekorden på 5:17:30 er så klart også et mål i 2023!

Nytt lag inn i 5.30 kampen!

Vennesla OCK, Arendal CC og Lund CK har allerede meldt inn ett lag hver som håper å kunne klokke inn på rundt 5t30min. Nå har det kommet enda en utfordrer med i striden, nemlig Bogafjell SK. De går for å sette ny klubbrekord, som per dags dato lyder på 5.28.

Les mer