Om påmelding

Deltakerinformasjon

Start Valle møter i Valle sentrum og får startmummer der. Starten går kl 11.00.

Alle andre deltakere går via "Adkomst" til "Startområde" mellom Vestre kiosk og Havnegata. For adkomst inn i startområdet må deltagerne komme inn via Tollbodgata ("Adkomst") deretter inn sjøsiden av Havnekvartalet. I startområdet finnes toalett, bagasjedropp som skal fraktes til mål på Hovden og sykkelteknisk bistand.

Når du starter, finner under "starttider" på nettsiden. Der finner du puljen din.

Startnummeret henter du selv i sekretariatet. 

Start Valle får startnummer i Valle 20 min før start

Sekretariatet finner du her (ikke Hotel Norge som i 2022):

  • Fredag kl. 10-20: Thon Hotel Parken, Kirkegata 15
  • Lørdag kl. 04.30-07.45: Thon Hotel Parken, Kirkegata 15

For lokale deltakere anbefaler vi sterkt henting av nummer tidlig fredag. 

Sampakking: For særpuljer som ønsker å hente samlet, må dette meldes fra om senest dagen før de skal hentes. En person fra særpulje henter da alle startnummrene til resten av særpuljen i sekretariatet. Dere får de ferdig pakket. Særpuljene må sørge for at alle lisenser er betalt på forhånd for å få ut numrene til laget. 

Du får utlevert et startnummer som du skal feste på ryggen med sikkerhetsnål (medfølger) og en tidtakerbrikke som skal festes på ankelen med vedlagt borrelås. Tidtakerbrikken skal leveres inn etter målgang eller om du må bryte rittet.

På startnummeret står nummer til «Rittelefon» Dette ringer du om trenger hjelp underveis. Ved alvorlig ulykke ring 113, deretter rittelefon.

Merk bagasjen din godt med startnummer og navn. Strips og merkelapper får du med startnummeret ditt.

Bagasje som leveres på Thon Hotel Norge fredag innen kl. 20, venter på deg i målområdet på Hovden.

Bagasje som leveres inn lørdag morgen, må leveres ved start. Dette kommer til Hovden i løpet av dagen, men vi kan ikke garantere at den kommer til Hovden før deg.

Vi anbefaler å putte sko, skift og ekstra varmt tøy lett tilgjengelig i bagasjen slik at du kan nyte stemningen i målområdet uten å bli kald. Forhåpentligvis skinner sola så mye at dette ikke er nødvendig, men gjør jo ingenting å være føre var.

Du kan bestille busstransport i påmeldingsløsningen fram til torsdag før start.
Dette koster kr 600,- og inkluderer transport av sykkelen. 

Fra 2.- 3. juni selger vi eventuelle ledige seter på bussen så langt det er plass. Da koster det 700,-

Betalt billett sjekkes mot liste av sjåfør ved avgang Hovden.

Kjøpt bussbillett refunderes kun dersom du har kjøpt avbestillingsforsikring.

Bussavgang fra Hovden:

Alle bussene går fra Hovden Grendehus.

Lørdag. Første avgang kl. 18.00. Etter dette går bussene fortløpende. Siste avgang kl 19.00.

Søndag. Avgang kl. 12.00. Det er ikke anledning å ta med seg sykkelen på bussen, sykkelen må leveres ved lastebilene i målområdet lørdag før kl. 18, så får du den utlevert ved Kristiansand rutebilstasjon når du ankommer Kristiansand. Se også eget punkt, Sykkeltransport.

 

Du kan kjøpe engangslisens helt fram til rittstart. Logg deg inn med brukernavnet og passordet du fikk på eposten da du meldte deg på.

Hovden har flere overnattingsteder; 

Sjekk ut og bestill her

Thon Hotel Parken

Ligger like ved Torvet i Kristiansand sentrum og 350 meter unna starten på Color Line Tour. Hotellet stiller med en fantastisk frokost rittdagen fra kl. 04:00, et høydepunkt i seg selv. Det er holdt av rom frem til 01.04.2023.

Thon Hotel Parken tlf 38172040 bestilles på epost til parken.resepsjon@olavthon.no 

 

Spesialpris for Color Lile Tour:

Oppgi Color Line ved bestilling. Alle priser inkludert frokost. 

Hotelet tillater at syklene oppbevares på rommet. 

Merk bestillingen med "Color Line Tour".

 

 

Dette er puljer som alle fritt kan melde seg på. Hver pulje har eget starttidspunkt og max størrelse på 35 ryttere. Tidspuljene settes opp med en egen tidslos. Rollen til tidslosen er å hjelpe til med en trygg organisering i puljen og en fart som er tilpasset ambisjonen i puljen.

  • Pulje 10 timer. Denne puljen passer for dem som vil sykle i sitt eget tempo. Her handler det om å kose seg og bruke dagen. Matstasjonene er viktigere enn hva klokka viser. Denne puljen er uten tidslos.

 

  • Pulje 8 timer Dette er puljen for deg som sykler for første gang, eller som helt enkelt bare vil kose deg helt opp. Beregnet tid er 8 - 10 timer.

 

  • Pulje 7,5 timer.  Er du ganske sprek og trener regelmessig, men ikke har syklet så mange ritt før, er dette en fin pulje å starte i. Organiseres som belgisk rulle hvor de som føler de er sterke nok til å bidra, bytter på å ligge i front. Det sykles strukturert og samlet hele veien. Stopper på alle fire matstasjonene. Ca. snittfart 28 km/t i denne puljen.

 

  • Pulje 7 timer.  I denne puljen går det behersket opp bakkene, men farten er god på slettene. Du må ha god øving i å ligge i felt for å starte i denne pulja. Her er det mye rutine, og ingen fristes til å bruke mye krefter i starten. Organiseres som belgisk rulle (to rekker hvor man bytter på å ligge i front). Stopper på tre matstasjoner (Hornnes 57 km, Bygland 96 km og Honnevje 158 km) Ca. snittfart 30 km/t i denne puljen.

 

  • Pulje 6,5 timer.  Denne pulja består av godt erfarne syklister, men farten er jevnere enn i pulje 1 og det litt roligere i bakkene. Organiseres som rulle/kjede. Stopper på to matstasjoner (Bygland 96 km og Honnevje 158 km). Ca. snittfart 32 km/t i denne puljen.

 

  • Pulje 6 timer.  Her er det mange sprekinger med mye sykkelerfaring. Puljen setter god fart allerede fra start og organiseres tidlig med rulle/kjede som låses i bakkene. Stopper på en matstasjon (Bygland 96 km). Feltet sprekker opp på slutten av rittet. De raskeste i denne puljen kommer til Hovden på rundt 6 timer. Ca. snittfart 35km/t i denne puljen.

Vi anbefaler å sette seg realistiske mål. Selv om et par km/t i hastighetsforskjell ikke virker så mye på papiret, merkes det på sykkelsetet over 210 km.

Spør oss gjerne om råd dersom du er usikker på hvilken pulje som passer for deg.

Dette er en unik mulighet for å sykle sammen som bedriftslag, vennegjeng eller en gruppe ryttere fra samme klubb, krets eller landsdel. En særpulje består av en gruppe deltakere som ønsker å sykle som egen særpulje.  Laget må bestå av minst 15 deltakere, men maks 40. Dere får eget starttidspunkt og må stille med egen ledebil

Transport av sykkel tilbake til Kristiansand er inkludert i bussbilletten. Dersom du har bestilt busstransport tilbake til Kristiansand, leverer du sykkelen din rett etter målgang. To lastebiler vil stå oppstilt i målområdet.
ALLE sykler som skal tilbake til Kristiansand skal leveres på lastebilene lørdag før kl. 18, selv om du tar bussen på søndag. (Sykkelen din oppbevares på sikret sted over natten). Syklene leveres ut på samme sted som ankomst for bussene; Kristiansand rutebilstasjon.