Om påmelding

Deltakerinformasjon

Alle deltakere (ikke para) møter i Gyldenløves gate mellom Peppes Pizza og Domkirka. Den enkleste måten å komme dit med bil er fra Festningsgata og til høyre inn i Gyldenløves gate eller via Torvet Parkeringshus. Gyldenløves gate er enveiskjørt, så etter drop off må biler derfor ta til høyre opp Kirkegata og ut av byen via andre gater. Torvet Parkeringshus har både inn- og utkjørsel i Festningsgata.

Alle som skal sykle Valle - Hovden møter til start i Valle sentrum. 

Fra Valle man følger man Fv336 nordover før man tar ut på Rv9 og følger samme trasé som resten av deltakeren mot Hovden.

 

Startnummeret ditt henter du i sekretariatet, det finner du her:

  • Torsdag 27. august kl. 15-20: Gumpens Auto Vest, Setesdalsveien 90
  • Fredag 28. august kl. 10-20: Thon Hotel Parken, Kirkegata 15
  • Lørdag 29. august kl. 04-08: Thon Hotel Parken, Kirkegata 15

Tidsbrikken kommer som et klistermerke som festes rundt setepinnen (se bilde). Brikken skal ikke leveres tilbake etter målgang. I deltakerkonvolutten finner du også 1 stk. startnummer til å feste på ryggen med sikkerhetsnåler, samt 1 stk. bagasjelapp.

Deltakerne henter sitt startnummer selv. Det er ikke puljeleders oppgave å hente startnummeret for særpuljens deltakere.

Merk bagasjen din godt med startnummer og navn. Strips og merkelapper får du i sekretariatet og ved bagasjebilene i startområdet.

Bagasje som leveres i sekretariatet torsdag innen kl. 20 eller på Thon Hotel Parken fredag innen kl. 20, venter på deg i målområdet på Hovden. Bagasje som leveres ved start lørdag morgen, kommer til Hovden i løpet av dagen, men vi kan ikke garantere at den kommer til Hovden før deg.

Vi anbefaler å putte sko og noe tørt tøy lett tilgjengelig i bagasjen slik at du kan nyte stemningen i målområdet uten å bli kald. Forhåpentligvis skinner sola så mye at dette ikke er nødvendig, men gjør jo ingenting å være føre var.

Du kan bestille busstransport i påmeldingsløsningen fram til 27. august. Dette koster kr 600,- og inkluderer transport av sykkelen. Bussbillett sendes til deg på mail før start.

Fra 28.- 29. august selger vi eventuelle ledige seter på bussen så langt det er plass. Pris 700,- 

Billetten vises ved ombordstigning. Kjøpt bussbillett refunderes kun dersom du har kjøpt avbestillingsforsikring.

Bussavgang fra Hovden:

Fredag 28. august kl. 16:00 (forutsetter min 15 bestilte plasser)

Lørdag 29. august fra Hovden Badeland, første avgang kl. 18. Etter dette går bussene løpende etterhvert som de fylles opp.

Søndag 30. august fra Hovden Badeland. Avgang kl. 12. Det er ikke anledning å ta med seg sykkelen på bussen, sykkelen må leveres ved lastebilene i målområdet lørdag før kl. 18, så får du den utlevert på kaia når du ankommer Kristiansand. Se også eget punkt, Sykkeltransport.

 

Du kan kjøpe engangslisens helt fram til 29. august. Logg deg inn med brukernavnet og passordet du fikk på eposten da du meldte deg på.

Unn dere selv en verdig avslutning på en fantastisk dag.

Sammen med rittets hovedsponsor, Color Line, inviterer vi til den offisielle festen etter rittet.

Det er på Hovden Resort at du kan feire årets bragd sammen med gode sykkelvenner. Fra kl. 18:00 serveres en herlig tapas-buffé og dessertbord.

Vi anbefaler bordbestilling på et tidlig tidspunkt for å sikre plass til hele laget eller klubben.

Bestill bankett her.

 

Det finnes en rekke overnattingssteder på Hovden, fra hotell til hytter og leiligheter. Hele utvalget finner du her.

Thon Hotel Parken Kristiansand

Ligger rett ved startområdet på Torvet midt i Kristiansand sentrum. Her finner du sekretariatet vårt fredag hele dagen og lørdag morgen. Det vil være egen sykkelparkering tilrettelagt fra hotellet slik at disse kan oppbevares trygt over natten. For grupper som ønsker bespisning kvelden i forveien tilbyr vi egen idrettsmeny tilrettelagt for Color Line Tour. Tidlig frokost lørdag 29. august fra kl. 04:00.

Enkeltrom kr. 1090,- pr. rom pr. natt inkl. frokost
Dobbeltrom kr. 1190,- pr. natt inkl. frokost
Trippelrom kr. 1290,- inkl. frokost
4-manns rom kr. 1490,- inkl. frokost

Oppgi at du skal sykle Color Line Tour ved bestilling.

Rommene kan bestilles på booking@hotelparken.no eller telefon 38 17 20 40

Dette er puljer som alle fritt kan melde seg på. Spør oss gjerne om råd dersom du er usikker på hvilken pulje som passer for deg. Hver pulje har eget starttidspunkt.

  • Superspeed Dette er en rittets raskeste åpne pulje. Her handler det om å komme først til Hovden. Normalt vil vinnertiden være 5:15 - 5:30.

Tidspuljer med tidslos (maks størrelse 35 ryttere):

Tidspuljene settes opp med en egen tidslos. Rollen til tidslosen er å hjelpe til med en trygg organisering i puljen og en fart som er tilpasset ambisjonen i puljen.

  • Pulje 10 timer. Denne puljen passer for dem som vil sykle i sitt eget tempo. Her handler det om å kose seg og bruke dagen. Matstasjonene er viktigere enn hva klokka viser. 

 

  • Pulje 8 timer Dette er puljen for deg som sykler for første gang, eller som helt enkelt bare vil kose deg helt opp. Beregnet tid er 8 - 10 timer.

 

  • Pulje 7,5 timer.  Er du ganske sprek og trener regelmessig, men ikke har syklet så mange ritt før, er dette en fin pulje å starte i. Organiseres som belgisk rulle hvor de som føler de er sterke nok til å bidra, bytter på å ligge i front. Det sykles strukturert og samlet hele veien. Stopper på alle fire matstasjonene. Ca. snittfart 28 km/t i denne puljen.

 

  • Pulje 7 timer.  I denne puljen går det behersket opp bakkene, men farten er god på slettene. Du må ha god øving i å ligge i felt for å starte i denne pulja. Her er det mye rutine, og ingen fristes til å bruke mye krefter i starten. Organiseres som belgisk rulle (to rekker hvor man bytter på å ligge i front). Stopper på tre matstasjoner (Hornnes 57 km, Bygland 96 km og Honnevje 158 km) Ca. snittfart 30 km/t i denne puljen.

 

  • Pulje 6,5 timer.  Denne pulja består av godt erfarne syklister, men farten er jevnere enn i pulje 1 og det litt roligere i bakkene. Organiseres som rulle/kjede. Stopper på to matstasjoner (Bygland 96 km og Honnevje 158 km). Ca. snittfart 32 km/t i denne puljen.

 

  • Pulje 6 timer.  Her er det mange sprekinger med mye sykkelerfaring. Puljen setter god fart allerede fra start og organiseres tidlig med rulle/kjede som låses i bakkene. Stopper på en matstasjon (Bygland 96 km). Feltet sprekker opp på slutten av rittet. De raskeste i denne puljen kommer til Hovden på rundt 6 timer. Ca. snittfart 35km/t i denne puljen.

Vi anbefaler å sette seg realistiske mål. Selv om et par km/t i hastighetsforskjell ikke virker så mye på papiret, merkes det på sykkelsetet over 210 km.

En særpulje består av en gruppe deltakere som ønsker å sykle som egen særpulje. Dette er en unik mulighet for å sykle sammen som bedriftslag, vennegjeng eller en gruppe ryttere fra samme klubb, krets eller landsdel. Laget må bestå av minst 15 deltakere, men maks 40. Dere får eget starttidspunkt og må stille med egen ledebil

Transport av sykkel tilbake til Kristiansand er inkludert i bussbilletten. Dersom du har bestilt busstransport tilbake til Kristiansand, leverer du sykkelen din rett etter målgang. To lastebiler vil stå oppstilt i målområdet.
ALLE sykler som skal tilbake til Kristiansand skal leveres på lastebilene lørdag før kl. 18, selv om du tar bussen på søndag. (Sykkelen din oppbevares på sikret sted over natten).