Vårens vakreste eventyr utsatt til høsten 2021

Vi ønsker at CLT skal være det høydepunktet rittet har vært for sykkelinteresserte i mer enn 30 år.
Vi vurderer derfor at det er mest sannsynlig at vi kan få til et fullverdig arrangement i august 2021.
Rittorganisasjonen og KCK vil gjøre alt i vår makt for å arrangere sykkelrittet gjennom Setesdal innenfor de rammer som vil være på rittdatoen 21. august 2021

Som resten av verden følger vi spent med på utviklingen av pandemien. For oss som har sykling som lidenskap har vi også i 2020 hatt flere lyspunkt å glede oss over. I Norge har vi hatt fine muligheter til å sykle ute, og flere arrangement er gjennomført.
Color Line Tour har de siste årene samlet mer enn 1150 deltakere og minst like mange i publikum langs løypen og i start og målområdet.

Etter en god dialog med smittevernansvarlige i kommunene har vi konkludert med at den beste løsningen for både deltakere og arrangør vil være å utsette Color Line Tour 2021 til høsten. 
Det er ingen som kan fortelle hva situasjonen vil være da, men vår vurdering og vårt håp er at det er større sannsynlighet for å kunne arrangere rittet i de kulissene alle fortjener.

Om du allerede er påmeldt vil den naturligvis også gjelde for høstens start.
Om du dessverre ikke har anledning til å delta på vår nye dato, gjelder selvsagt refunderingsordningen slik den er beskrevet på vår nettside.

Ta forbindelse med clt@kck.no om du er påmeldt og har spørsmål.