TOSK Gruppo Nero - laget med raskest målsetting i 2023!

TOSK Gruppo Nero stiller i 2023 til start for 6. gang i Color Line Tour. Laget har som mål å sykle på 5:09 i tillegg til å være det beste rene klubblaget. De stiller med solid gjeng på start, og klubbrekorden på 5:17:30 er så klart også et mål i 2023!

Color Line Tour har lenge vært et viktig ritt både sportslig og sosialt for Tasta & Omegn Sykkelklubb (TOSK). De har en klubbrekord det lukter svidd av, men de satser høyt og vi får håpe de får igjen for det i år!

Kaptein Kim Østebø melder følgende: "Tidsmålet vi har satt oss er et hårete mål men vi mener det er viktig å tørre drømme. Klubbrekorden ble satt i 2018 med tiden 5:17:30 så vi vet det kan være mulig å presse tiden enda lengre ned. I fjor var vi 29 stk til start men vi håper på noen flere til start i år." Her ligger det an til mange mann på start, noe som alltid er en stor fordel i rulleritt! 

"Det er også kjekt å konkurrere mot andre lag som stiller som rene klubblag. Tror det er viktig for sykkelklubbene å få opp engasjementet etter år med nedadgående trend i sykkelsporten. Håper flere av de tidligere vinnerlagene våger å stille med rene klubblag, framfor å stille opp som «kjøpelag»." I år ser det ut som Tosk Gruppo Nero skal få bryne seg på flere rene klubblag, blant annet alle 5.30 lagene som stiller på start. Det står virkelig respekt å samle en så stor gjeng fra en klubb, og ha mulighet til å snuse på så raske tider som de har planer om!  

"Flere i TOSK Gruppo Nero har syklet sammen i mange år og vi har blitt en fin og sammensveiset gjeng. Driven i laget er å jobbe for hverandre for å se hva som er mulig å få til sammen. Gruppo Nero stiller kun 3 krav til deltagelse: 1) Være i god form på rittdagen, 2) Løses sykkellisens i TOSK og 3) Se bra ut med lik drakt og rett farge på hjelm. Vi har trent jevnt og godt i hele vinter men begynner mer spesifikk rulletrening nå fremover. Som et ledd i treningen mot CLT sykler vi 1.mai-rittet som lag for å kjenne på rittfølelsen. Vi satser på godt trøkk oppover dalen mot Hovden." 

Godt trøkk oppover mot Hovden er det nok ikke tvil om at det blir! Men klarer de å slå klubbrekorden, og når de målet om å bli beste rene klubblag? Det gjenstår å se den 3. juni! 

TOSK har også en gruppe TOSK Rødt med tidsmål på 6,5 time. Vi ønsker de også masse lykke til den 3. juni!