Klubben har ny drakt av året og laget blir penere enn noen gang opp Setesdalen.

Nytt lag inn i 5.30 kampen!

Vennesla OCK, Arendal CC og Lund CK har allerede meldt inn ett lag hver som håper å kunne klokke inn på rundt 5t30min. Nå har det kommet enda en utfordrer med i striden, nemlig Bogafjell SK. De går for å sette ny klubbrekord, som per dags dato lyder på 5.28.

Lagleder og Kaptein Børge Rovik melder at de er bedre rustet enn noen gang, og om forholdene tillater det så ligger klubbrekorden tynt an. Gruppen har trent godt helt fra målgang i fjor, og består av flere rutinerte ryttere som har god erfaring med Color Line Tour, samtidig som de har fått inn nye ryttere med mye watt i beina. 

Per dags dato er det 20 ryttere påmeldt ekspresslaget, men de regner med å få med noen til, og med det bli det største laget de noen gang har fått samlet på start. Laget har trent både inne og ute gjennom vinteren, og har planer om å gjennomføre solide nøkkeløkter, og lokale ritt i oppkjøringen til Color Line Tour. Det blir lagleder og kaptein Børge Rovik, sammen med Terje Byrkjedal som skal lede laget oppover Setesdal den 3. Juni. 

Bogafjell seiler opp som en solid utfordrer mot de andre 5.30 lagene, og vi ser frem imot kampen deres mot ny klubbrekord den 3. juni!