Nyhet! Color Line Tour også for parautøvere!

Med stor glede lanserer vi nå nyheten om at vi i 2020 for første gang inkluderer også parautøvere i Color Line Tour. Parastarten går i Valle sentrum med målgang på Hovden.

I 2020 gjennomfører vi for første gang start i Valle for parasyklister! Vi vil at sykling skal være for alle, og at alle skal få muligheten til å feire målgangen på Hovden sammen med de 1200 andre rytterne som kommer i mål.

Sykling er en sport som passer mange, det er skånsomt for kroppen og det muliggjør mennesker med ulike funksjonshemninger en aktiv livstil og en kilde for drømmer i livet. Det er nettopp dette idrett skal være en brønn for drømmer, mål og aktivitet, uavhengig av forutsetning.

Det er en bevist strategi fra Kristiansands Cykleklubb for i enda større grad inkludere alle til sykkelsporten. Som prosjektleder for Color Line Tour er jeg stolt over denne holdningen til KCK. Nyheten om egen start for parautøvere har blitt utrolig godt mottatt både i paramiljøer, men også blant våre sponsorer og samarbeidspartnere. Slik inkludering er viktig for norsk idrett!

Når vi nå innlemmer parasykling i Color Line Tour er det også med en profil som passer rittet. Traseen fra Valle til Hovden er 55 km og med sine ca. 500 høydemeter også den bratteste delen av de opprinnelige 210 kilometerne. Mantraet til Color Line Tour; «Det er tøft, men du klarer det» vil utvilsomt fortsatt være gjeldene her.

Påmelding for Parastarten i Valle gjøres på colorlinetour.no. Her ligger også mye viktig informasjon til deltakerne. Kanskje dette er det perfekte nyttårsforsett??

Vi gleder oss veldig til å ønske alle syklistene velkommen til i Color Line Tour 2020.  

Med dette ønsker vi alle en riktig god jul og et godt nytt år!