Kampen om 5.30

Color Line Tour 2023 ser ut til å by på steinhard kamp mellom 5.30 lagene! Så langt er det tre lag fra Sørlandet som går for 5t30min grensa, Vennesla OCK, Arendal CC og Lund CK. Hvem er det som trekker det lengste strået blant lagene?

I Januar tok vi turen til Vennesla og Cardio24 der Vennesla OCK har sine felles spinningtimer gjennom vinteren. Salen er full, og representanter fra alle VOC gruppene er tilstede, 8 timer, 7timer og 5.35timer. Kapteinene i de forskjellige gruppene har tatt initiativ og fått med seg imponerende oppmøte i samtlige puljer! Kaptein i 5.35 pulja, Jim Sivertsen, melder om gryende form, og sier at 5.35 gjengen trener bra! De er så langt 27 påmeldte, og håper på å få med over 30 på startstreken. «Så lenge det er mange folk i rulla, er det bare kos!» meldes det. Dette må love bra!

 

Lund CK har hatt lag på CLT en gang tidligere for et par år siden, og nå er de tilbake for å kjøre fort! Det er foreløpig 18 mann påmeldt i 5.30 pulja til Lund CK, men Trond Even Wanner håper de kan komme opp i ca. 25 mann før start. Han kan og melde om gjennomføring av solide treningsøkter, og at 5.30 laget kommer til å kjøre mer og mer spesifikke økter inn mot sommeren. Lokale turritt står også på programmet.

 

Arendal CC har og med eget 5.30 lag, og kaptein Trond Skåland håper på å ha med rundt 30 mann på start! Hovedmålet er å slå klubbrekorden på 5t34min, dette blir spennende! Laget trener fast sammen tre ganger i uken, og det meldes at rytterne trener godt. Dette må bety at rulla blir å være godt innkjørt til starten den 3. juni.

 

Hvem vil stå igjen som kongene på Sørlandet? Dette blir en jevn fight opp gjennom Setesdal den 3.juni! Hvem har du tro på?

 

Foto: Geir Ove Næss