Color Line Tour 29. mai 2021!

Color Line Tour 2020 ble ikke slik vi håpet på. Når gir vi gass og ser fremover mot 29. mai 2021. Påmelding åpner snart!

Kjære syklister!

Color Line Tour er at de store klassiske turrittene i Norge. Rittet har de siste 34 årene har tatt tusenvis av syklister fra sørlandskysten opp fantastiske Setesdal til fjellbygda Hovden.

For 35. gang skulle over tusen ryttere, 43 lag, 200 frivillige og masse publikum sammen skape årets sykkelfest i Setesdal.

Denne våren skulle bli annerledes, tidlig viste det seg at rittet ikke kunne gjennomføres i mai. Av den grunnen utsatte vi til 29. august. Vårt ønske og motivasjon er å skape sykkelglede. Vi ville derfor heller utsette enn å avlyse.

Ettersom ukene gikk, ble det klarere at Korona situasjonen kom til å vare lenge. Hvor lenge og med hvilke konsekvenser vet vi fortsatt ikke.

Det vi vil, er å skape sykkelfest for folket. God organisering, trygge rammer og fantastisk natur er vår oppskrift. Vi digger når morgentrøtte Morgenfugler triller ut fra Color Line terminalen, når lyden av feltet brer seg i Setesdal og slitne, men stolte mennesker triller over målstreken øverst i Setesdal. Opplevelser og prestasjoner vi setter så utrolig høyt.

Det blir ikke slik i år. Med de smitteverntiltak som gjelder vil ikke Color Line Tour være mulig å gjennomføre slik vi ønsker.

Vi arrangerer Color Line Tour fordi vi elsker sykkel og fordi vi elsker å se gleden, lidenskapen, slitet og samholdet hos dere syklister.

Vi er utrolig triste for å si at Color Line Tour 2020 er kansellert. Det ville seg ikke slik i år.

Vi vil berømme alle våre samarbeidspartnere og frivillige for positiv innstilling i perioden vi har vært inne i. Spesielt vil vi trekke fram Hovden Resort som i 2020 ville gitt oss tidenes Afterbike, Color Line som alltid er vår trofaste sponsor og til slutt Politi og Statens vegvesen for en veldig positiv innstilling til arrangementet. 

Til dere som er påmeldt, så vil vi ta kontakt med dere pr mail for refusjonsmuligheter. 

Neste Color Line Tour går 29. mai 2021. Påmeldingen åpner snart.

 

På vegne av Kristiansand Cykleklubb og Color Line Tour rittorganisasjon.

Asbjørn Lohne

Prosjekt og rittleder Color Line Tour 2020