Praktisk informasjon

Foto: Tor Erik Schröder

Spørsmål og svar

 • Henting av startnummer

  Startnummeret ditt henter du her:

  • Torsdag 31.mai G-bil Sørlandsparken (åpent fra kl. 15 - 20)
  • Fredag 1. juni på Hotel Norge i Dronningensgate. (Åpent kl. 10 - 20)
  • Lørdag 2.juni i startområdet på Torvet. (Åpent kl. 04 - 08)

  Hotel Norge ligger like ved startområdet. Tidtakerbrikken sitter i startnummeret som festes på styret med medfølgende strips. Du trenger ikke å levere brikken tilbake etter rittet. Du får også et startnummer som du skal feste på ryggen.

 • Bagasje

  Bagasjen merkes med egen bagasjetag som du finner i deltakerkonvolutten. Ved dårlig vær kan du pakke bagasjen din i en blank pose som du får i sekretariatet. Merk posen godt med startnummer og navn. Strips og merkelapper får du i sekretariatet og ved bagasjebilene.

  Bagasje som leveres i sekretariatet hos G-Bil torsdag innen kl. 20 eller på Hotel Norge fredag innen kl. 20, venter på deg ved bagasjeutleveringen i målområdet på Hovden. Bagasje kan også leveres ved startområdet lørdag morgen. Denne blir levert i løpet av dagen, men vi kan ikke garantere at den kommer til Hovden før deg.

  Vi anbefaler å putte sko og noe tørt tøy lett tilgjengelig i bagasjen slik at du kan nyte stemningen i målområdet uten å bli kald. Forhåpentligvis skinner sola så mye at dette ikke er nødvendig, men gjør jo ingenting å være føre var. Og det er alltid godt å få av seg sykkelskoene etter 21 mil.

 • Busstransport

  Busstransport fra Hovden til Kristiansand etter rittet koster kr 500,- og inkluderer transport av sykkelen. Fristen for kjøpe ordinær billett i påmeldingssystemet gikk ut 25. mai, men ta kontakt med oss på clt@kck.no for å høre om det er ledige plasser. Betaling ordnes på Vipps til 95707 når du har fått bekreftet plass. Velg «Betal», ikke «Vipps en venn» og finn produktet i menyen. Du også betale til konto 3000 28 35831. Merk betalingen med navn og pulje.

  Lørdag 2. juni fra Hovden Badeland, første avgang kl. 18. Etter dette går bussene løpende etterhvert som de fylles opp.

  Søndag 3. juni fra Hovden Badeland. Avgang kl. 12. Det er ikke anledning å ta med seg sykkelen på bussen, men levér sykkelen ved lastebilene i målområdet lørdag før kl. 18, så får du den utlevert på kaia når du ankommer Kristiansand. Se også eget punkt om Transport av sykler.

  Husk å sjekke at bussbilletten din ligger i deltakerkonvolutten når du henter denne. Billetten vises ved ombordstigning. Kjøpt bussbillett refunderes kun dersom du har kjøpt avbestillingsforsikring.

 • Etterbestilling av engangslisens

  Du kan kjøpe engangslisens helt fram til 1. juni. Logg deg inn med epostadressen din og passordet du fikk på epost fra Utlimate da du meldte deg på.

 • Bankett

  Den populære banketten etter Color Line Tour er tilbake! Sammen med rittets hovedsponsor, Color Line, inviterer vi til den offisielle festen etter rittet. Du får en herlig tapasbuffé med dessert fra kl. 19.00. Utover kvelden blir det konsert med Pål Rakes duo, kjent fra Bryggebandet i Kristiansand.

  Les mer om arrangementet her

  Book billett

 • Overnatting Hovden

  Det finnes en rekke overnattingssteder på Hovden, fra hotell til hytter og leiligheter. Hele utvalget finner du her.

 • Overnatting Kristiansand

  Benytt deg av spesialtilbud hos våre samarbeidshotell.

  RITTHOTELL: Best Western Hotel Norge

  Hotellet ligger i Dronningensgt, vel 300 meter fra startområdet. Her finner du sekretariatet vårt fredag hele dagen og lørdag morgen. Det obligatoriske sjåførkurset arrangeres her fredag kl. 20. Som deltaker på Color Line Tour får du overnatting til spesialpriser:

  Enkeltrom: 870,-
  Dobbeltrom: 1020,-
  3-sengs rom: 1145,-

  Rommene kan bestilles på firmapost@hotel-norge.no eller telefon 38 17 40 00

  Bruk bookingkode: colorlinetour2018

  Thon Hotel Parken Kristiansand

  Ligger på Torvet midt i Kristiansand sentrum, og åpner i mai 2018. Det vil være egen sykkelparkering tilrettelagt fra hotellet slik at disse kan oppbevares trygt over natten. For grupper som ønsker bespisning kvelden i forveien tilbyr vi egen idrettsmeny tilrettelagt for Color Line Tour. Tidlig frokost lørdag 2. juni fra kl. 04:00.

  Enkeltrom kr. 1050,- pr. rom pr. natt inkl. mva og frokost
  Dobbeltrom kr. 1150,- pr. natt inkl.mva og frokost
  Trippelrom kr. 1250,- inkl. mva og frokost
  4-manns rom kr. 1450,- inkl. mva og frokost

  Rommene kan bestilles på booking@hotelparken.no eller telefon 38 07 17 00.

  Scandic Kristiansand Bystranda

  Tilbyr rabatterte priser for deltakere i Color Line Tour 1. - 3. juni. Bedre pris jo tidligere du bestiller.

  Bestill overnatting her (promokode ligger inkludert i linken)

sponsor-scott
Sponsor Scott
Sponsor Sats
Sponsor Intersport
Sponsor Sparebanken Sør
Sponsor Trimtex
Sponsor Effera
Sponsor Skoda
Sponsor NorgesEnergi
Sponsor CocaCola
Sponsor Geheb
Sponsor Tine
Sponsor Setesdal bilruter
Sponsor Contiga
Sponsor Hovden
Sponsor Hovden

Meld deg på vårt nyhetsbrev