Påmeldt nr 100

Vil samle førstereisryttere fra Bryne

Svein Arve Log (48) fra Bryne CK meldte seg på Color Line Tour i lunchpausen på mandag - og ble registrert som påmeldt nummer 100.

- ”Vi er laget med de laveste ambisjonene og de største hjertene”, proklamerer Bryne-syklisten som har tatt mål av seg å samle så mange førstereisryttere som mulig. Bryne CK Stjernene er navnet på laget Log skal lede fra Kristiansand til Hovden på 7 timer og 30 minutter. Foreløpig er de åtte, men Log håper at de skal bli rundt 20 før påske.

Svein Arve Log har syklet Hovden-rittet for ”Stjernene” de to siste årene, på hhv 7.13 og 7.02. Nå har han imidlertid overtatt kapteinsansvaret - og vil senke ambisjonene betraktelig. - Vi går ned fra 7.00 til 7.30. Dermed håper jeg å få med flere. På dette laget skal det være plass til alle. Er du nybegynner er du hjertelig velkommen, sier Log.

Treningsopplegget burde ikke skremme noen. Log er motivator for utetreningene, og legger opp til èn ukentlig trening gjennom vinteren (på spinning når det ikke kan sykles ute), og en opptrapping fra påske, med to-tre treninger i uken.

- Med fire-fem timer på sykkelen hver uke de åtte siste ukene før rittet skal det går bra, lover Log.

KCK frister alle som melder seg på innen utgangen av november med å bli med i trekningen av en Scott landeveissykkel. Svein Arve Log var klar over gulrota, men hadde glemt det da han meldte seg på. Ny sykkel kunne han definitivt hatt behov for, avslører han. Men det er mange om beinet og enda halvannen uke igjen...

sponsor-scott
Sponsor Scott
Sponsor Sats
Sponsor Intersport
Sponsor Sparebanken Sør
Sponsor Trimtex
Sponsor Effera
Sponsor Skoda
Sponsor NorgesEnergi
Sponsor CocaCola
Sponsor Geheb
Sponsor Tine
Sponsor Setesdal bilruter
Sponsor Contiga
Sponsor Hovden
Sponsor Hovden

Meld deg på vårt nyhetsbrev